miercuri, 20 mai 2009

Proba de sunet

Prima postare mentiona cateva domenii de interes, de la care, daca nu m-as fi indepartat, nu as fi fost eu insumi. La fel si daca ar fi fost un articol bun..
Ne citim pe net pentru "entertainment" sau ceva, nu stiu nici eu. Cu atat mai putin de ce isi face lumea bloguri. Cel putin nu trebuie sa fii cineva important ca sa bloguiesti. De multe ori astia anonimi mai scriu ceva interesant. Pe cei "mari" ii citesti de cateva ori si te saturi. Devin previzibili parca, nu stiu..
Fiecare cu randurile lui, jurnale patetice, frustrari cat inghite moda, complexe si mai multe. Si desigur incercarea talentului. In fraza asta intra bine si vreo propozitie despre pasiune. Nu-mi vine acum.
Dom'le astia care stiu sa scrie ca au vazut azi pe strada un cacat de cel mai turbat maro posibil, sa te faca sa-l mirosi prin monitor, sa te opresti din mancat daca-i cazu', astia parca isi justifica cel mai bine locu' pe aici. Un caca de un maro turbat si atat, nimic complex. Nu ca am face o pledoarie despre cine ar trebuie si cine nu sa scrie pe internet. Si nici ca postarile despre caca sunt alea adevarate.
Dom'le, eu pe net ma revolt ca marea majoritate. Fac misto da' nu tin morala, pentru ca ma simt eu prost altfel, si ce mai fac..ce mai fac..da..pai toate astea complementare la cele de mai sus.
Pai daca nu sunt important, nici viata tumultoasa nu am (coincidenta in cazul meu, nu ca ar echivala termenii), atunci tot maro-ul ala turbat imi vine in minte.
Da vreau sa fiu citit si am de aici o placere anume? Pe cuvant ca nu stiu. M-am uitat la blogul lui "Scumpica/k(?)" si inchina versuri pentru iubi. Altcineva posta versuri de la nu-stiu-ce poeti. Acuma..rostu' nu l-am vazut in nici o parte decat cand m-am gandit ca foarte multi probabil ca vorbesc cu blogu'. Si daca tin jurnal probabil ca folosesc tastatura mai bine decat pixu', desi foile sunt mai personale. Da acolo nu e sansa sa iti lase careva vreun comment, sa te descopere, sa vezi ca e ca tine sau vreo vorba rea si altele. Na asta o fi rostu' blogului pentru altii, eu pe al meu nu il stiu exact inca.
E un fel de proba de sunet (frumoasa introducere a titlului, mersi). Acuma ce e asta nu pot dezvolta, ca daca nu ar fi ambiguu personal as scrie cu atat mai mult degeaba.
Dom'le, interesant poate fi ca mi-a crapat un peste in acvariu, ca mi-am stricat obiectu' muncii ( stiu eu care ) sau ca am revolutionat intr-o mica masura lumea, inventind pilula orgasmica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu